Tee tilaa Guillermo del Toro, lisää jättiläishirviöitä matkalla valkokankaille

Suuren kokoluokan hirviöiden ystäviä hemmotellaan pian oikein kunnolla. Guillermo del Toro tuo valkokankaille paitsi hirviöitä myös jättimäisiä robotteja. Lisäksi tulossa on uusi Godzilla. Eivätkä Hobitinkaan kivihemmot kovin pieniä olleet. Ja jotta tanner tömisee vielä lisää, on Shadow of the Colossus -videopelifilmatisoinnille löydetty käsikirjoittaja.

Chronicle-ohjaaja Josh Trankin luotsaaman filmatisoinnin käsikirjoittaa Seth Lochhead, joka on aiemmin kynäillyt toimintaseikkailun Hanna (2011). Trankin on tarkoitus valvoa käsikirjoitusta.

Tarinaa on aiemmin kyhännyt Justin Marks, kun projektia ensi kerran aloiteltiin vuonna 2009.

Shadow of the Colossus perustuu vuoden 2005 samannimiseen videopeliin, joka julkaistiin alun perin PlayStation 2:lle. Pelissä yksinäinen sankari ratsuineen kohtaa 16 kolossaalista otusta pelastaakseen tytön hengen. Aseinaan vain miekka ja jousi, sankari joutuu muun muassa kapuamaan hirviökolossia itseään yltääkseen tämän kriittisiin pisteisiin.

Shadow of the Colossus -elokuvalla ei ole vielä tuotantoaikataulua.

Lochheadilla on kolossien lisäksi kaikessa hiljaisuudessa tekeillä Michael Bayn tuottama The Governess ja The Age of Miracles -tieteiskirjan elokuvamuunnos.

Trankin nimi on vilahtanut useiden projektien yhteydessä Chroniclen (2012) menestyksen jälkeen, mutta varmuudella mies on mukana vain uudessa The Fantastic Four -elokuvassa, jota suunnitellaan vuodeksi 2015.

Kuva vuoden 1998 Godzillasta.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JS)

[muuta linkki=”http://www.episodi.fi/?p=20928″ teksti=”Uusi Godzilla syö käsikirjoittajia”]

[muuta linkki=”http://www.episodi.fi/?p=22149″ teksti=”Pacific Rimin traileri”]

Aiheeseen liittyvät jutut