Terminator 5:lle käsikirjoittajat

18.1.2013 15:11

Aikoinaan elokuvasarjan viidennen osan uutisointi kertoi lähinnä sarjan laskusuunnasta ja katsojien rahastuksesta. Mutta kukapa ei innostuisi uudesta Terminaattori-elokuvasta.

Terminaattori-sarjan seuraavalle elokuvalle on nyt valittu käsikirjoittajat. Pestin saivat melko tuntemattomat Laeta Kalogridis ja Patrick Lussier. Käsikirjoittajakaksikolla on melkoisia elokuvia takanaan!

Kalogridis on tuottanut elokuvia, kuten Avatar (2009, valmis JamesTerminatorCameron yhteys) ja myöhemmin tänä vuonna ilmestyvän White House Down. Käsikirjoituksia Kalogridis on tehnyt parjattuun Aleksanteriin (2004) ja kehuttuun Suljettu saari -trilleriin (2010). Kalogridis on uuden Terminatorin lisäksi kynäilemässä myös kahta muuta tieteiselokuvaa, Battle Angel ja Altered Carbon, joten jonkinlaista tieteisintoa tuntuu tekijällä olevan.

Lussier on käsikirjoittanut ja ohjannut 2000-luvun Dracula-kauhuhalpiksia trilogiaksi asti ja herran viimeisin tuotos on Nicolas Cagen Suomessa suoraan kotiteattereihin ilmestynyt Drive Angry -toimintafantasia (2011).

Ohjaajaspekulointien lisäksi uudesta Terminaattorista riittää vielä paljon pyöriteltävää tulevaisuudessa: nähdäänkö T-tonnin paluu, mitä tekee Arska, koska nähdään Predatorin cameo ja kellä on suurin pyssy?

Kuva edellisestä Terminaattori-elokuvasta, McG:n ohjaamasta Terminator – Pelastuksesta (2009).

Lähde: Deadline

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa