Tessa Thompson paljasti mielenkiintoisen puolen tulevasta Thor: Love and Thunderista

Marvel lähtee tutkimaan erilaisia polkuja.

Juttu sisältää spoilereita Avengers: Endgamesta, joten omalla vastuulla tästä eteenpäin.

Tessa Thompsonin Valkyriestä tuli Asgardin kuningatar Avengers: Endgamen lopussa, kun Thor lähti itse avaruuteen Guardians of the Galaxyn tyyppien kanssa.

San Diegon Comic-Conissa paljastettiin myös, että Natalie Portmanin hahmosta Jane Fosterista tulee uusi Thor. Kaksikosta saammekin mielenkiintoisen uuden tarinalinjan.

Thompson paljasti Valkyrien tulevaisuudesta muun muassa seuraavaa messujen yhteydessä.

– Aivan ensimmäiseksi hänen pitää etsiä oma kuningatar. Sen hän tulee tekemään. Hänellä on jo joitain ideoita. Hänen pitää myös vastaanottaa pakolaisia uuteen Asgardiin, joten siitä tulee mielenkiintoista.

Thor: Ragnarökissa vihjailtiin jo, että Valkyrie on biseksuaali. Kevin Feige paljasti, että Valkyrien LGBTQ-puolta tullaan esittelemään paremmin tulevissa elokuvissa. Myös tulevassa The Eternalsisssa nähdään homohahmo.

Voiko tuleva Thor: Love and Thunder kertoa Valkyrien ja nais-Thorin rakkaussuhteesta? Taika Waititi ohjaa sen, joten mikä vain voi olla mahdollista.

Love and Thunder nähdään marraskuussa 2021. MCU:n neljäs vaihe alkaa kuitenkin Black Widow -elokuvalla toukokuussa 2020.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut