The Boys -tähti Karen Fukuhara joutui satunnaisen hyökkäyksen kohteeksi

Kylläpä oli taas raukkamainen temppu.

17.3.2022 22:31

Aasialaisiin ja Tyynenmeren saarten asukkaisiin kohdistuneet väkivallanteot kasvoivat Yhdysvalloissa 73 prosenttia vuonna 2020. Vuonna 2021 väkivallanteot nousivat jopa 339 prosenttia. Ilmiön taustalla on ilmeisesti koronavirus ja sen kiinalainen alkuperä.

The Boys -sarjaa tähdittävä Karen Fukuhara joutui tällaisen satunnaisen väkivallanteon kohteeksi vierailtuaan hiljattain eräässä tapahtumassa.

– Mies löi minua tänään päähän (olen kunnossa) ja tämän paskan pitää loppua nyt. Me naiset, aasialaiset ja vanhukset tarvitsemme teidän apuanne. En todellakaan jaa usein yksityiskohtia yksityiselämästäni, mutta tämänpäiväisen tapahtuman jälkeen koen tämän tärkeäksi, Fukuhara kirjoittaa.

– Olin menossa kahvilaan hakemaan kahvia, kun tämä mies löi minua takaraivoon. Se tuli aivan puskista. Meillä ei ollut silmäkontaktia, enkä tehnyt mitään erikoista. Se tuli täysin yllätyksenä, ja hattu lensi sen takia päästäni. Hän oli jo muutaman metrin päästä minusta, kun käännyin ympäri. Hän oli ilmeisesti jatkanut kävelyään lyönnin jälkeen. Aioin haastaa hänet, mutta arvelin ettei se ollut riskin väärti, kun hän käveli minua kohti. Tuijotimme toisiamme silmiin ja hän huusi minulle jotain, sitten hän lähti pois.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun joku on käynyt kimppuuni. Olen kyllä kuullut rasistisia haukkumasanoja ja minua on loukattu muilla tavoin. Kirjoitan tästä, koska keskustelin monikansallisten ystävieni kanssa, ja he eivät edes tienneet, että tällaisia viharikoksia tapahtuu joka päivä aivan tavallisille ihmisille. Haluan herätellä ihmisiä. Minulla kävi nimittäin tuuri. Hän olisi voinut tulla ja lyödä uudelleen. Hänellä olisi voinut olla jonkinlainen ase.

– Harkitsen tämän shokkihyökkäyksen takia jonkinlaista itsepuolustuskurssia. Mutta miksi ihmeessä meidän uhrien täytyy edes pohtia mitään tällaista? Minkälaista nautintoa nämä tekijät saavat lyödessään naisia, aasialaisia ja vanhuksia? Heidät pitää saada vastuuseen. Mitä voimme tehdä estääksemme tällaiset viharikokset, Fukuhara kysyy.

Näyttelijätär sai hurjan määrän kannustavia viestejä Instagram-viestilleen.

The Boysin kolmas kausi käynnistyy kesäkuun 3. päivä.

Alla Fukuharan kirjoitus.

Lisää luettavaa