Nyt saavat supersankarit kyytiä! Dredd-tähti nappasi brutaalin pääroolin ääriväkivaltaiseen sarjakuvaan perustuvasta sarjasta

Näyttelijä nappasi taas roolin sarjakuvasovituksesta.

Karl Urban on valittu Amazonin tuottaman The Boys -sarjan pääosaan.

The Boys perustuu Garth Ennisin ääriväkivaltaiseen sarjakuvaan. Vuosina 2006-2012 julkaistu sarjakuva kertoi CIA:n supervoimaisesta iskuryhmästä, joka valvoo supersankarien toimia. Jos supersankari aiheuttaa vaaraa tai muuten korruptoituu, iskuryhmä laittaa tämän ojennukseen voimakeinoja kaihtamatta.

Urban tulee esittämään iskuryhmää johtavaa Billy Butcheria, jota kuvaillaan mysteeriseksi, brutaaliksi ja mieheksi, jolla on henkilökohtaiset mutta salaiset tarkoitusperät. Sarjassa Butcher värvää ryhmäänsä tyttöystävänsä supersankarin takia menettäneen Hughien, jota esittää Jack Quaid.

Urbanin ja Quaidin lisäksi sarjassa näyttelee Karen Fukuhara, Jesse T. Usher, Erin Moriarty, Anthony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford ja Nathan Mitchell.

Supernaturalin luonut Eric Kripke on The Boysin vastaava tuottaja. Seth Rogen ja Evan Goldberg, jotka ovat myös Ennisin sarjakuvaan perustuvan Preacherin takana, tuottavat ja ohjaavat sarjaa.

The Boys ilmestyy vuonna 2019. Sarjaa on tilattu jo yksi tuotantokausi.

Urban on ennenkin nähty sarjakuva-aiheisissa rooleissa. Hänet esimerkiksi nähtiin Dredd-elokuvan pääosassa ja Thor: Ragnarökissä Skurgen roolissa.

Lähde: Comicbook.Com