The Falcon & The Winter Soldier -sarjasta saattoi paljastua massiivinen spoileri – lue omalla vastuulla

Sarjan näyttelijä Wyatt Russell heitti ajatuksia herättävän kommentin.

The Falcon & The Winter Soldier on tarjonnut kelpoa supersankariviihdettä Disney Plus -suoratoistopalvelussa. Jaksoja on vielä kaksi jäljellä, ja monet miettivät nähtäisiinkö sarjassa mahdollisesti alkuperäinen Kapteeni Amerikka Steve Rogers (Chris Evans).

Nykyistä Kapteeni Amerikkaa esittävä Wyatt Russell saattoi paljastaa sarjan lopusta ehkä enemmän kuin tarkoitti. Russellilta kysyttiin, onko hän tavannut Chris Evansia, johon hän tuumi seuraavasti:

– Olenko koskaan tavannut Chris Evansia? Taidan olla tavannut. En tavannut häntä tyyliin ”kätellään”, mutta luulen kävelleeni hänen ohitseen jossain ja luonut katsekontaktin. Se lasketaan stalkkaamiseksi, se ei tarkoita, että on tavannut jonkun, Russell aloitti.

– Sinun täytyy vain odottaa sarjan loppuun, jolloin kaikki ovat tyyliin: ”Ohhoh, vau”, Russell jatkoi.

Screen Rantin mielestä, asiayhteys huomioon ottaen, on hyvinkin mahdollista, että Evans tullaan näkemään sarjan lopussa. Toki on mahdollista, että Russell on nähnyt hänet jossain muussa yhteydessä kuin sarjan kuvauksissa.

Lue myös: The Falcon and The Winter Soldierista julkaistiin vielä yksi traileri – luvassa kova välienselvittely! | Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut