The Walking Dead olisi voinut olla HBO-sarja ja sen pääosassa piti olla tämä tunnettu näyttelijä

Supersuositun The Walking Dead -sarjan tie televisioon ei ollut helppo. Kiinnostavia tietoja zombisarjan alkuvaikeuksista on tullut äskettäin julkisuuteen.

1.1.2016 20:00

Robert Kirkmanin sarjakuviin perustuvan sarjan loi elokuvaohjaajana ja käsikirjoittajana tunnettu Frank Darabont, joka koitti myydä projektia eri kanaville jo vuodesta 2007 lähtien. Yksi näistä kanavista oli laatuohjelmistaan tunnettu HBO, joka lopulta ei halunnut tehdä sarjaa, koska se olisi ollut liian synkkä ja väkivaltainen. Mikä on melko ironista – HBO:n suosituin sarja tällä hetkellä on Game of Thrones, joka tunnetaan melko synkkänä ja väkivaltaisena.

Darabontin ensimmäinen valinta pääosaan Rick Grimesin rooliin oli Thomas Jane, joka esitti pääosaa Darabontin ohjaamassa The Mist – Usva -elokuvassa. Jane tunnetaan myös rooleistaan elokuvissa Tuomari ja Deep Blue Sea.

Lopulta Darabont sai myytyä The Walking Deadin AMC-kanavalle vuonna 2010, mutta siinä vaiheessa Jane ei voinut ottaa roolia vastaan. Jane esitti tuolloin pääosaa HBO:n Hung-sarjassa, joten hän ei pystynyt olemaan mukana toisessa sarjassa. Lopulta brittinäyttelijä Andrew Lincoln valittiin Grimesin rooliin.

Kuva: The Hung

Lähteet: Comics Alliance, Reddit, Uproxx

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa