The Walking Deadin 11. kauden toinen osa päättyi – katso teaser syksyllä nähtävästä finaalista

2/3 viimeisestä kaudesta nyt Disney Plussassa.

Pitkään jatkunut zombiedraama The Walking Dead siirtyi kesken viimeistä 11. kauttaan Fox-kanavalta Disney Plussan esitykseen. Nyt suoratoistopalvelusta voi katsastaa kauden kaksi ensimmäistä osaa kokonaisuudessaan.

Uudella kaudella selviytyjät ovat tutustuneet paremmin Commonwealth-yhteisöön. Entisajan sivistyskeitaana markkinoidun yhteisön kulissien takaa on kuitenkin pian lähtenyt paljastumaan mätä salaisuus jos toinenkin. Vanhat valinnat palaavat myös kummittelemaan ja aiheuttamaan ongelmia. Tutut selviytyjät joutuvat siis solmimaan uusia liittoumia sekä Commonwealthin muurien sisä- että ulkopuolella taistellakseen jälleen kerran turvallisemman tulevaisuuden puolesta.

11. kausi koostuu kolmesta kahdeksanjaksoisesta osasta. Kaksi ensimmäistä osaa eli 16 jaksoa löytyvät nyt Disney Plus -suoratoistopalvelun katselukirjastosta. Kolmas ja viimeinen osa näkee päivänvalon myöhemmin tänä vuonna.

Fanit pääsivät jo kuitenkin näkemään pienen kurkistuksen finaaliosioon uuden teaserin muodossa. Luvassa on ”taistelua loppuun saakka”. Katso video alta.

Aiheeseen liittyvät jutut