The Walking Deadin spin-off koki ison menetyksen

Suosikkihahmo ei palaa?

28.4.2022 08:00

Ihmiskunnan rippeiden selviytymiskamppailua kuvaava The Walking Dead lähenee loppuaan. Fanien iloksi 11-kautista sarjaa seuraa kuitenkin useampi spin-off, joista esim. Tales of the Walking Deadin pitäisi käynnistyä jo tulevana kesänä.

Yksi odotetuista The Walking Dead -spin-offeista on alkuperäisen sarjan pitkäikäisimpiin hahmoihin, Daryliin (Norman Reedus) ja Caroliin (Melissa McBride), keskittyvä sarja. Pariskunnan omasta sarjasta on kaavailtu ns. tie-kertomusta, jossa olisi alkuperäiseen The Walking Deadiin verrattuna hieman erilainen tunnelma.

Vaikka esim. The Walking Dead -showrunner Angela Kang on paljastanut, että uutuutta on kehitelty pitkään ennen virallista ilmoitusta pääsarjan lopettamisesta, aiemmin suunniteltu on menossa nyt uusiksi. Spin-offin kuvausten oli tarkoitus käynnistyä Euroopassa tänä kesänä, mutta nyt toinen sarjan päätähdistä on ilmoittanut jättäytyvänsä projektista.

AMC-kanava on tiedottanut, että Melissa McBride ei ole palaamassa spin-offissa Carolin osaan. Yhtiön mukaan McBride ei valitettavasti voi osallistua sarjaan, koska hänelle kävi tällä kertaa kestämättömäksi siirtyä kuvausten ajaksi Eurooppaan. Tästä huolimatta sarjaa ei ole kuopattu, vaan se on edelleen tulossa julki ensi vuonna. AMC ilmoitti toivovansa Carolin paluuta, mutta vielä ei ole täyttä varmuutta siitä, vaihtuuko Carolin näyttelijä, vai keskittyykö spin-off alkuun vain Daryliin.

 

Lähteet: The Wrap, EW

Lisää luettavaa