Thor: Ragnarök -ohjaaja Taika Waititi haluaisikin tehdä elokuvan tästä Marvel-hahmosta

Ei, tällä kertaa kyseessä ei ole Thor 4.

Eilen uutisoimme, että uuden Thor-elokuvan ohjaaja Taika Waititi haluaa jatkaa yhteistyötään Marvelin kanssa, mutta häntä eivät muut hahmot Thorin lisäksi kiinnosta. Hän haluaisikin seuraavaksi tehdä neljännen Thor-elokuvan.

Uudessa io9:n haastattelussa hän kuitenkin osoittaa, että mielenkiintoa löytyisi myös muille hahmoille ja hän haluaisi tehdä elokuvan Marvel-hahmosta, joka on esiintynyt jo viidessä Marvel-elokuvassa, mutta jolla ei ole vieläkään omaa sooloseikkailuaan; Scarlett Johanssonin esittämä Natasha Romanoff eli Musta Leski.

– Rehellisesti sanoen uskoisin, että voisin tuoda jotain ainutlaatuista mihin tahansa sarjaan. Rakastaisin tehdä Mustasta Leskestä elokuvan. Haluaisin nähdä Mustan Lesken jotenkin hullumpana ja hieman hauskempana kuin olemme tottuneet häntä näkemään. Me tunnemme hänen tarinansa, joka on todella synkkä. Hänen menneisyytensä on todella synkkä. Mutta mikä olisi se hauska puoli tarinasta? Mikä olisi se viihdyttävämpi versio? Waititi selitti.

– Haluaisin kertoa altavastaajatarinan. Ja uskon sen olevan mahdollista minkä tahansa hahmon kohdalla. Se pitää vain löytää kunnioittaen lähdemateriaalia ja tarjota katsojille viihdyttävänä.

Fanit ovatkin kyselleet Musta Leski -elokuvan perään siitä lähtien, kun hän teki ensiesiintymisensä Iron Man 2:ssa. Marvelin elokuvauniversumissa ei olla vielä nähty ainuttakaan naissankarin sooloelokuvaa, vaikka elokuvia onkin ilmestynyt jo kuusitoista, joten toivotaan, että Waititille annetaan vapaat kädet filmin toteutuksessa. Mahdollista Musta Leski -elokuvaa ennen hahmo nähdään ainakin ensi vuonna ilmestyvässä Avengers: Infinity Warissa.

Marvelin ensimmäinen naissankarielokuva nähdään vasta vuonna 2019, kun Captain Marvel saa ensi-iltansa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut