Todistaja: Harvey Weinstein käytti Charlize Theronia ja Salma Hayekia tekosyynä – painosti näyttelijätärtä kolmen kimppaan

Kahta todistajaa kuultiin.

Entinen Hollywood-tuottaja Harvey Weinstein käy parhaillaan oikeudenkäyntiä, jossa häntä syytetään seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksista. Todistamassa käynyt Dawn Junning sanoi oikeudessa mogulin vaatineen häneltä kolmen kimppaa.

Junningin mukaan Weinstein oli kutsunut hänet hotellin sviittiin New Yorkissa, kun hän oli 24-vuotias. Nainen oli kieltäytynyt seksistä, jolloin tuottaja sanoi naisen täytyvän harrastaa sitä uramahdollisuuksien luomiseksi.

– Et koskaan menesty tässä bisneksessä! Näin viihdeteollisuus toimii, Weinstein oli Dunningin mukaan huutanut.

Huutamisen jälkeen tuottaja väitetysti sanoi, että Charlize Theron ja Salma Hayek loivat menestyneet uransa seksin avulla. Näyttelijä oli sen jälkeen juossut ulos huoneesta, eikä ollut puhunut enää koskaan Weinsteinille.

Nyt 40-vuotias Dunning sanoi Weinsteinin laittaneen kätensä hänen hameen allensa aikaisemmassa tapaamisessa, vaikka samassa huoneessa oli ollut kohutuottajan henkilökuntaa.

Toinen todistaja, Tarale Wulff, kertoi niin ikään tavanneensa Weinsteinin. Wulff sanoi, että tapaamisen aikana moguli oli ottanut häntä käsistä kiinni ja pakottanut sänkyyn. Weinstein oli tämän jälkeen tullut Wulffin päälle ja sanonut: ”Älä huolehdi, olen tehnyt vasektomian.” Wulff sanoi Weinsteinin raiskanneen hänet.

Viikkoa aikaisemmin Weinstein oli Wulffin mukaan masturboinut hänen edessään.

Theron on kiistänyt harrastaneensa seksiä Weinsteinin kanssa. Hän sanoi aiemmin, että Weinstein käytti väitettä muiden naisten manipuloimiseen. Hayek puolestaan sanoi torjuneensa tuottajan lähentelyt Frida-elokuvan kuvauksissa vuonna 2002.

Weinstein on kiistänyt kaikki häntä vastaan esitetyt syytökset.

Lähde: The Sun

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut