Tom Cruisen mielestä enää ei ehkä koskaan tule Top Gun: Maverickin kaltaista elokuvaa

Jotain hienoa lienee luvassa.

Hollywood-tähti Tom Cruise kertoi haastattelussa Top Gun: Maverick -elokuvasta. Hän kertoi muun muassa, miten Top Gunin jatko-osa alkoi hautumaan hänen ja tuottaja Jerry Bruckheimerin mielessä.

– Me vain aloimme keskustella. Tajusin, että on asioita, joita voisimme saavuttaa elokuvallisesti. Aloin innostua tästä suuresta haasteesta – ”Kuinka teemme sen?” Joten sanoin Jerrylle: ”Teen sen, jos…” Tarkoitin sitä, etten aio tehdä CGI-juttuja, Cruise kertoi.

Näyttelijät istutettiin myös Top Gunin -kuvausten aikana aitoihin F-14 hävittäjiin. Ikävä kyllä vain Cruisesta otettua materiaalia voitiin käyttää, sillä muut oksensivat hävittäjän kyydissä. Tässä elokuvassa Cruise halusi varmistaa, että näyttelijät selvisivät F-18-hävittäjien tarjoamasta kyydistä.

Cruisella on maine vaarallisten stunttien tekijänä. Hän on myös erinomainen pilotti, joten leffassa saatetaan hyvinkin nähdä henkeäsalpaavia tempauksia.

– Sanoin studiolle: ”Ette tiedä kuinka vaikea tästä elokuvasta tulee. Kukaan ei ole aiemmin tehnyt tällaista. Ilmakohtausta ei ole koskaan kuvattu tällä tavalla. En tiedä kuvataankokaan enää koskaan, jos totta puhutaan, Cruise hehkutti.

Top Gun: Maverickin ensi-ilta on näillä näkymin 24. kesäkuuta 2020.

Lähde: Movie Web

 

Aiheeseen liittyvät jutut