Tom Hardy ja Channing Tatum lähtivät lätkimään huume-elokuvan pääosista – kuvauksiin vain kuukausi

Projektin tulevaisuus ei näytä valoisalta.

13.4.2017 19:00

J.C. Chandorin (A Most Violent Year, Margin Call) ohjaama Triple Frontier -elokuva on kokenut kovan ja luultavasti tappavan kolauksen, kun vain kuukautta ennen kuvausten alkua sekä elokuvan päätähdet että studio ovat hylänneet projektin.

Paramount on vetäytynyt Etelä-Amerikkaan sijoittuvan rikostrillerin taustalta, ja samalla Tom Hardy ja Channing Tatum ovat lähteneet lätkimään. Tämä tarkoittanee sitä, että ellei jostain saavu pelastajaa, voi Mark Boalin (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) käsikirjoittamalle elokuvalle sanoa hyvästit.

Deadlinen mukaan Tatum ja Hardy eivät olleet tyytyväisiä Chandorin tekemiin muutoksiin käsikirjoituksessa. Paramount taasen on erityisen tiukka budjettiensa suhteen, sillä studion tulos oli viime vuonna erityisen huono, eikä Ghost in the Shellin floppaaminen ole aiheuttanut ilon kiljahduksia johtoportaassa. Tiukka aikataulua ja budjetin pieneneminen johtivat taiteellisiin erimielisyyksiin projektin sisällä.

Deadlinen mukaan elokuvan tekijät, joihin kuuluu myös tuottaja Charles Roven (Yön ritari, American Hustle), aloittaisivat alusta uusin kuvioin, mutta synkältä näyttää viittä vaille tuotantoon menneen Triple Frontierin kohtalo.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia