Tom Hardy kiusoittelee salaisella DC-projektilla

Tämän viikon perjantaina (15.05.) saa odotettu Tom Hardyn tähdittämä Mad Max: Fury Road ensi-iltansa. Pienten päällekkäisyyksien takia Hardy joutui perumaan esiintymisensä Warnerin ja DC:n yhteisessä Suicide Squadissa, mutta hätä ei ole kuitenkaan niin suuri, sillä lihaskimpun fanit ovat saamassa jotain aivan muuta.

Hardy paljasti mielenkiintoisia asiota Colliderille antamassaan haastattelussa. ”Meiltä on tulossa jotain Warner Bros. -yhtiön kanssa. Se liittyy sarjakuviin, se on DC:n juttuja… se on todella kovaa kamaa ja sisältää paljon erilaisia elementtejä”, Hardy kertoo. ”Ocean’s Eleveniä ja Batmania. Se on Technicoloria ja Pulp Fictionia… se on psykologinen orgia ja se on todella huippu!”

Hardy paljastaa myös, että se on kuin sekoitus kulttihitti Transmetropolitania ja Michael Mannin Heat – Ajojahtia.

”Se ei ole pelkkä elokuva. Se on… se on kuin huippukiinteistö, jota kukaan ei ole vielä ostanut, vaikka se on ollut vuosikausia jokaisen nähtävillä. Siitä tulee tv:tä ja elokuva, se on upea. En ymmärrä miten kukaan ei ole ajatellut tätä – tai on tätä pohdittu, mutta kukaan ei ole toteuttanut sitä”, tähti vihjailee.

Niin, mikä tämä projekti voisi olla? DC:lläkin on ollut niin paljon erilaisia sarjiksia, ettei tätä voi oikein ruveta edes veikkailemaan.

Kuva: Mad Max: Fury Road

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut