Tom Holland otti raskaasti uutuussarjansa tylyn palautteen

”Kuin olisi potkaistu hampaat sisään.”

25.6.2023 10:01

Tom Holland paljasti hiljattain pitävänsä taukoa näyttelemisestä. Spider-Man-elokuvasarjasta The Crowded Room -sarjan pääosaan hypännyt on myös aiemmin ottanut omaa aikaa kuvausten välissä, joskin The Crowded Room vaikuttaa syöneen miestä aivan erityisesti.

Akiva Goldsmanin (Kaunis mieli) ja Todd Graffin (Angie) Applen suoratoistopalvelulle luoma sarja piti Hollandin kiireisenä myös kameran takana. Hän teki sen pääroolin lisäksi päätöksiä yhtenä sarjan vastaavista tuottajista. Toisaalta The Crowded Roomissa hirvittävään rikokseen sotkeutuvaa nuorukaista esittävä Holland joutui venyttämään näyttelijänkykyjään uudelle tasolle, sillä hänen hahmollaan on sivupersoonahäiriö.

Sarjan saama palaute ei ole ollut läheskään kiittelevää, vaikka Hollandin suoritusta mieleltään epävakaana nuorukaisena ei olekaan isosti lytätty. Negatiivisten arvioiden kohtaaminen voi selittää hänen haluaan pitää taukoa, sillä ne ovat olleet useampaa pestiä hoitaneelle tähdelle selvästi koettelemus:

– Kuin olisi potkaistu hampaat sisään. Selasin arvosteluja ja äkkiä sieltä iski – wow, kovaa tekstiä. Joskus sattuu, että odotukset lunastetaan, mutta tässä tapauksessa ei löytynyt mitään hyvää.

Lähde: IndieWire

Lisää luettavaa