Törkeää katsojien aliarvioimista – tulevasta Batman-elokuvasta leviää kohuväite

Melkoista ylimielisyyttä.

5.11.2016 22:48

Päivitys 6.11.2016 klo 20:30 Ellis on tarkentanut puheitaan siltä osin, että pomoilla ei ollut mitään tekemistä Batman-tuotannon kanssa. Pomot sen sijaan kertoivat, mitä he itse olivat kuulleet Batman-elokuvan ongelmista.

Gizmodo kertoo melkeinpä raivostuttavasta väitteestä tulevan, Ben Affleckin ohjaaman, Batman-elokuvan tiimoilta. American Psycho -kirjan kirjoittaja Bret Easton Ellis oli tiettävästi lounaalla nimeämättömien elokuvapomojen kanssa, joiden mielipiteet olivat vähintäänkin erikoisia.

Ellis kertoi pomojen välinpitämättömästä suhtautumisesta käsikirjoituksessa oleviin pahoihin ongelmiin. Tiettävästi Batman-elokuvaa tekeviä ihmisiä oli tullut studiolle ja sanonut käsikirjoituksesta, että ”tässä olisi 30 ongelmaa, mutta me voimme ratkaista ne.” Pomojen vastaus oli varsin hämmentävä:

– Me emme välitä. Me todella emme välitä. Teemme joka tapauksessa rahaa maailmanlaajuisesti. 70 prosenttia katsojista ei edes näe tätä englanninkielellä. Näillä käsikirjoituksen ongelmilla ei todellakaan ole väliä, pomot kertoivat vastanneen.

Gizmodo arvelee, että nimenomaan elokuvien tulojen painopisteen siirtyminen Yhdysvaltojen ulkopuolelle on pomojen ylimielisyyden takana. Esimerkkinä lehti mainitsee Warcraft-elokuvan, joka tienasi Yhdysvalloissa 47 miljoonaa dollaria ja ulkomailla 386 miljoonaa dollaria – huolimatta siitä, että elokuvaa ei voine kovinkaan paljon kehua. Toisena vastaavana esimerkkinä lehti mainitsi Terminator: Genisyksen.

Jos luvassa on siis samanlainen sekamelska kuin Suicide Squad, fanit tietänevät keitä syyttää.

Lähde: Gizmodo

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia