Tosipohjainen rikossarja Tokyo Vice palaa – tämä tulevasta kaudesta tiedetään nyt

Tiheätunnelmainen sarja heitti länsimaalaisen toimittajan yakuzan välienselvittelyjen keskelle.

26.7.2023 16:31

Japanin järjestäytyneen rikollisuuden lonkeroihin lähikosketusta saaneen toimittaja Jake Adelsteinin tekstiin pohjautuva Tokyo Vice -sarja alkoi viime vuonna. HBO Maxilla (Max) esitetty rikossarja keräsi suosiota ympäri maailmaa niin hyvin, että sille on kuvattu myös jatkoa.

Tokyo Vicessa Adelsteinia näyttelevä Ansel Elgort vahvisti jo viime kuun lopussa, että hänen osaltaan uuden kauden kuvaukset ovat päättyneet. Ensimmäisellä kaudella Elgortin Adelstein oli Japanin maaperällä vielä keltanokka, paikallisten pilkan kohteeksi joutuva aloitteleva toimittaja. Hänen ilmiselvä ulkopuolisuutensa oli pitää hänet erossa mehevistä skuupeista. Toisaalta ulkopuolisuus oli myös voimavara, jonka kautta hahmo löysi tiensä vaarallisen yakuzan jäljille.

Sarjan tuottajan, Alan Poulin, mukaan kakkoskauden tekeminen Japanissa on sujunut ensimmäistä paremmin. Aiemmin paikalliset olivat hyvin varovaisia ja torjuvia. Poulin mukaan japanilaisia arvelutti sarjan liittyminen järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. Nyt, kun Tokyo Vicea on esitetty myös Japanissa, vastaanotto on ollut suopeampi ja kuvausten tekeminen huomattavasti helpompaa.

Uudella kaudella näyttelevät Elgortin lisäksi mm. Hideaki Ito, Tomohisa Yamasita, Rachel Keller, Ella Rumpf, Aoi Takeya, Rinko Kikuchi ja Soji Arai. Viimeksi mainittu esittää nyt Adelsteinin työnjohtajan rakastajaa ja ex-kollegaa Shingoa. Kauteen kuuluu rikosten paljastamisen lisäksi ihmissuhdekuvioita, sillä Shingon on kerrottu painivan kahden intohimonsa, työn ja perhe-elämän yhdistämisen kanssa. Tarkkaa päivämäärää Tokyo Vicen kakkoskauden julkaisulle ei ole vielä annettu, mutta Elgort on vihjannut sen tapahtuvan pian.

 

Lähteet: Deadline, We Got This Covered, SlashFilm

Lisää luettavaa