True Bloodin baarimikko kaitsemaan nuorten syöpäpotilaiden romanssia

18.8.2013 20:02

True Blood -sarjassa keskeistä baaria pyörittänyt Sam Trammell liittyy John Greenin kirjasta tehtävään The Fault in Our Stars -filmatisointiin.

Elokuva kertoo vakavasti sairaista nuorista, jotka ihastuvat syöpäpotilaiden tukiryhmässä.

The Descendantsin (2011) Shailene Woodley näyttelee pääosaa ja uusi tulokas Ansel Elgort yhtä epävarman tulevaisuuden omaavaa ihastusta. Woodleyn hahmon äitiä esittää Laura Dern (Jurassic Park), ja Trammell liittyy joukkoon pääosan isukin roolissa.

Trammell on urallaan kyllä näytellyt elokuvien puolella monessa tuotannossa, mutta nimet ovat olleet Aliens vs. Predator 2 (2007) ja Syksy New Yorkissa (2000) -elokuvien luokkaa.

The Fault in Our Starsin näyttelijäpoppoota ohjaa Josh Boone, jonka ainut aiempi elokuva on viime vuonna valmistunut Stuck In Love -draamakomedia. Ohjaajalla on The Fault in Our Starsin lisäksi kuitenkin toinenkin elokuva jo tulilla. Boonen itsensä käsikirjoittamaan Pretenders-draamaan on kiinnitetty nimiä, kuten David Schwimmer ja Anton Yelchin. Juonesta ei kuitenkaan tiedetä vielä mitään.

The Fault in Our Starsin tuotanto käynnistyy piakkoin ja valmista odotellaan ensi vuodeksi. Myös Pretenders on IMDb:ssä aikataulutettu ensi vuodelle.

Lähde: The Wrap

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa