Trump lähetti Oscar-gaalaan Rapalan vieheen – Jimmy Kimmel tarrasi syöttiin täysin kiduksin

Kimmelin neuvonantajat varoittivat lukemasta Trumpin twiittiä.

12.3.2024 13:00

Vuoden 2024 Oscareissa nähtiin monta yllättävää tapahtumaa. Eräs niistä oli juontaja Jimmy Kimmelin spontaani ratkaisu, jossa hän päätti lukea Donald Trumpin Truth Social -twiitin, jossa juontaja ja tapahtuma haukuttiin pataluhaksi.

”Onko huonompaa juontajaa olemassakaan kuin Jimmy Kimmel? Antakaa Oscarit mielummin niille, jotka ne oikeasti ansaitsevat”, Trump kirjoitti.

Kimmel luki viestin suorassa lähetyksessä ja lohkaisi vitsin, liittyen Trumpin lukuisiin oikeusjuttuihin, joiden seurauksena Yhdysvaltojen ex-presidentti saattaa joutua vankilaan.

”Isn’t it past your jail time”?, Kimmel heitti ja sai yleisön nauramaan.

Kimmeliä oli ohjeistettu olemaan lukemasta twiittiä, mutta hän piti päänsä.

Oscareiden katsojaluvut ovat laskeneet olennaisesti vuodesta 2015 lähtien. Vuonna 2021 nähtiin kaikkien aikojen pohja, vain 10,4 miljoonaa katsojaa. Osittainen syy on se, että gaalaa pidetään liian poliittisena.

Paitsi, että Trumpin twiitti oli ilmiselvä syötti, johon Kimmel tarttui, niin vitsi oli päivänpolitiikkaa, joka ei monen mielestä kuulu Oscar-gaalaan. Käytännössä Kimmel tarjosi Trumpille 40 sekunnin ilmaisen kampanjamainoksen, miljoonayleisön edessä.

Ehkäpä Kimmelin olisi sittenkin kannattanut kuunnella neuvonantajiaan?

Lähde: Variety

Lisää luettavaa