Tulikuumia näyttelijäpaljastuksia – Netflixin uudesta Avatar: The Last Airbender -sarjasta julkaistiin lisää kuvia

Sarja saapuu katseluun jossain kohtaa ensi vuotta.

18.10.2023 18:05

Netflix on kehittelemässä näyteltyä versiota yhdestä televisiohistorian suosituimmasta animaatiosarjasta,  Avatar: The Last Airbenderista. Nyt suoratoistojätti onkin paljastanut, ketkä ovat pian hyppäämässä tuttujen tulisieluisten hahmojen saappaisiin.

Tulikansaa edustavien avainhahmojen rooleissa tullaan näkemään Daniel Dae Kim (Tulen valtias Ozai), Paul Sun-Hyung Lee (Iroh-setä), Elizabeth Yu (prinsessa Azula), Dallas Liu (prinssi Zuko) ja Ken Leung (komentaja Zhao).

Netflix julkisti aiemmin tänä kesänä, että sarjan pääosakaveruksia esittävät Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio Tarbell (Katara) ja Ian Oasley (Sokka). Kolmikko koostuu siis verrattain tuntemattomista nuorista näyttelijöistä.

Avatar: The Last Airbender seuraa alkuperäisanimaation lailla nimikkohahmoaan Aangia, viimeistä Tuulenkulkijaa, jonka kohtalona on pysäyttää yli 100 vuotta kestänyt sota Tulikansan ja muiden ihmisryhmien välillä.

Uutuussarja ilmestyy vuonna 2024, mutta sen tarkka alkamisajankohta ei toistaiseksi ole tiedossa. Seikkailun ensimmäisellä kaudella tullaan näkemään yhteensä kahdeksan jaksoa.

Alla uuden Avatar: The Last Airbenderin ensimmäinen teasertraileri, joka esittelee elementtien tunnuksia.

Lisää luettavaa