Tulossa: ”Godzilla kohtaa Being John Malkovichin” elokuvassa, jossa Anne Hathaway on mielenvoimalla yhteydessä jättiliskoon

Tässä saattaa hyvinkin olla tällä hetkellä erikoisin ison luokan projekti – ainakin premissinsä puolesta.

The Hollywood Reporter kertoo, että Timecrimes-ohjaaja Nacho Vigalondo on kirjoittamassa ja ohjaamassa elokuvan, jonka sanotaan olevan ”Godzilla kohtaa Being John Malkovichin” -tyylinen soppa.

Colossal-niminen elokuva kertoo Anne Hathawayn esittämästä Gloriasta, joka menetettyään työnsä ja miehensä, päättää jättää vanhan elämänsä taakseen ja muuttaa takaisin kotikaupunkiinsa. Tämän jälkeen Gloria saa tietää jättiläisliskon hyökänneen Tokioon ja huomaa olevansa jollain kummallisella tavalla yhteydessä tähän kaupunkia tuhoavaan hirviöön. Estääkseen tuhon leviämisen, joutuu Gloria selvittämään, miksi hänen olemassaolollaan on niin valtava vaikutus koko maailman kohtaloon.

Vigalondo itse on äärimmäisen innoissaan elokuvasta.

Colossal on kunnianhimoisin käsikirjoitukseni tähän mennessä, ja luultavasti kaikista henkilökohtaisin. Annen (Hathawayn) ja näin loistavan tiimin saaminen mukaan ylittää hulluimmatkin odotukseni”, ohjaaja hehkuttaa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut