Tunnistaisitko? James Franco teki suuren muodonmuutoksen esittääkseen surullisenkuuluisaa ohjaajaa

The Disaster Artist -elokuvasta on julkaistu kuvia, joiden perusteella pääosaa näyttelevää James Francoa ei meinaa tunnistaa.

Francon ohjaama ja tähdittämä The Disaster Artist kertoo kulttimainetta nauttivan The Room -elokuvan tekemisestä. Franco esittää Tommy Wiseauta, joka ohjasi, kirjoitti ja tuotti The Roomin, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen huonoimmista elokuvista.

Roolia varten Franco teki itsestään mahdollisimman paljon Wiseaun (yllä olevassa kuvassa) näköisen, joten häntä ei meinaa tunnistaa. Alla virallinen kuva elokuvasta ja Francon Instagramissa julkaisema kuva itsestään roolissa.

The Disaster Artist ? The making of the legendary film by Tommy Weiseau, THE ROOM! Premiering at #sxsw !!!!

Kuva, jonka James Franco (@jamesfrancotv) julkaisi

The Disaster Artist perustuu The Roomissa näytelleen Greg Sesteron ja Tom Bisselin kirjaan, jossa kerrotaan surullisenkuuluisan elokuvan kuvauksista ja Sesteron ystävyydestä eksentrisen Wiseaun kanssa.

Francon lisäksi elokuvassa näyttelee Dave Franco, Seth Rogen, Josh Hutcherson, Ari Graynor, Jacki Weaver ja Alison Brie.

The Disaster Artist näytetään ensi kuussa South by Southwest -filmifestivaaleilla, mutta mahdollisesta ilmestymisajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lähteet: The Playlist, Digital Spy