Tylyt tytöt tulevat taas – katso tammikuussa julkaistavan Mean Girls -uusintaversion traileri

Teinileffasuosikki päivittyy uuteen uskoon.

8.11.2023 17:50

Vuoden 2004 teinileffahitti Mean Girls on saamassa uuden version. Alkuvuodesta julkaistavasta elokuvasta ilmestyi nyt myös kunnollinen traileri.

Kaikki alkuperäistarinan päähahmot ja -juonikuviot ovat mukana myös uudessa versioinnissa. Punatukkainen Cady Heron aloittaa opinnot uudessa lukiossa ja päätyy pian suosituimpien tyttöjen joukkoon – sekä kaikenlaisen teinidraaman keskiöön.

Trailerilla päästään näkemään pilvin pimein tuttuja kohtauksia sekä lausahduksia alkuperäisestä elokuvasta. Uutuuselokuvan käsikirjoituksen takaa löytyykin niin ikään aiemman teoksen kynäillyt koomikko Tina Fey, joka myös näyttelee kummassakin elokuvassa.

Elokuvan pääosassa nähdään Angourie Rice (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, Spider-Man: No Way Home), joka astuu Lindsay Lohanin saappaisiin Cadyna. ”Tylyinä tyttöinä” puolestaan nähdään Reneé Rapp, joka uusii Mean Girls -musikaalissa esittämänsä Regina Georgen roolin, Love, Victor -tähti Bebe Wood sekä Intiassa uransa avannut Avantika Vandanapu.

Muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Busy Phillips, John Hamm, Ashley Park ja Auliʻi Cravalho.

Mean Girls saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 12. tammikuuta 2024. Suomen mahdollinen esitysaikataulu ei vielä toistaiseksi ole tiedossa.

Katso alta uuden Mean Girlsin virallinen juliste, ensimmäiset kuvat sekä juuri julkaistu traileri.

Lisää luettavaa