Unohda Expendables, sillä seuraavaksi tulee ExpendaBelles!

13.10.2012 22:33

Sylvester Stallonen hitiksi muodostuneesta toimintatähtien kimppakivasta, Expendablesista tehdään virallinen spin-off, naisvetoinen ExpendaBelles.

Kyseessä on eri tuotanto kuin viikko sitten uutisoitu Adi Shankarin vastaavanlainen projekti, jossa näyttelijät Gina Carano ja Katee Sackhoff ovat jo mukana.

ExpendaBellesin kohdalla kaavaillut näyttelijänimet pidetään vain suunnitelmissa, kunnes Karen McCullah Lutz ja Kirsten Smith saavat käsikirjoituksen valmiiksi.

Käsikirjoittajakaksikon merkittävimmät aiemmat elokuvat ovat 10 Things I Hate About You (1999), Blondin kosto (2001) ja The Ugly Truth (2009).

Tulevaan elokuvaan on tarkoitus koota menneiden aikojen kokeneita toimintanaisia, joten on yllättävää, että käsikirjoitusta työstää romanttisten komedioiden duo. Vanhentuneet palkkasoturit teekupin äärellä ei itsessään kuulosta huonolta, mutta laitetaanko toimintatähdet oikeasti näyttelemään toiminnan sijasta? Vähintäänkin epäilyttävää.

Kuvassa Aliens – Paluun (1986) kundeja kyykyttänyt Vasquez (Jenette Goldstein).

Lähde: Deadline

[muuta linkki=”http://www.episodi.fi/naisten-expendables-ryhma-alulle-20922/” teksti=”Carano ja Sackhoff naisten toimintaryhmään”]

Lisää luettavaa