Uudessa HBO-sarjassa nähdään myös Jack Nicholson – tavallaan

Näyttelijä on tunnettu Lakers-fani, joten hänet haluttiin osaksi uutuutta.

25.6.2021 23:31

Näyttelijäkonkari Jack Nicholsonille olisi kysyntää edelleen, vaikkei häntä olekaan nähty valkokangas- tai tv-roolissa sitten vuoden 2010 romanttisen komedian How Do You Know. Huhuja 84-vuotiaan Nicholsonin paluusta ns. sorvin ääreen on kuulunut silloin tällöin, mm. Isäni Toni Erdmann -elokuvan amerikkalaisversion yhteydessä.

Nyt Nicholsonin nimi on nostettu esiin HBO:lle tekeillä olevan Lakers-sarjan tiimoilta. Nicholson on koripallojoukkueen tunnettu kannattaja, joten on vain luontevaa, että hän on osana joukkueesta kertovaa draamasarjaa. Tässä tapauksessa kyse on kuitenkin toisen näyttelijän tulkitsemasta Jack Nicholsonista.

Sarjassa Nicholsoniksi yrittää eläytyä kanadalaissyntyinen Max E. Williams (mm. Bosch, S.H.I.E.L.D.-agentit). Williamsin lisäksi kokonaisuudessa ovat mukana mm. Mariama Diallo (Hair Wolf) huippumalli Imanina ja Mike Epps (Kauhea kankkunen), joka pääsee näyttelemään koomikko Richard Pryoria – jota hänen piti tulkita jo sittemmin tuotantohelvettiin hyytyneessä Pryor-elämäkertaelokuvassa. Max Borensteinin (Godzilla) kirjoittamaa sarjaa odotetaan nähtäville ensi vuodeksi.

 

Lähteet: Deadline, Collider

Lisää luettavaa