Uusi komediasarja koomikko Tracy Morganilta – katso hauska traileri!

Pitkään auto-onnettomuudesta toipunut Tracy Morgan hauskuuttaa uudessa sarjassa, jossa hän on vankilasta vapautunut hasbeengangsta.

19.2.2018 11:45

Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Tracy Morgan nousi kuuluisuuteen Saturday Night Live -sketsiohjelmasta, josta hän jatkoi usean vuoden ajaksi 30 Rock -komediasarjaan.

Ryysyistä rikkauksiin -tyyppisen urakehityksen kokenut Morgan joutui vuonna 2014 auto-onnettomuuteen, jossa hän muun muassa mursi jalkansa sekä sai vakavan aivovamman. Morganin toipuminen puhututti viihdemaailman piireissä pitkään, ja Morgan on palannut julkisuuteen pala kerrallaan.

Huhtikuussa TBS-kaapelikanavalla alkaa Morganin uusi komediasarja The Last O.G.. Sarja kertoo vankilasta vapautuvasta gangstasta, joka saa huomata Brooklynin rankkojen kulmien muuttuneen hipsterihelvetiksi. Myös hänen oma perheensä on jatkanut elämäänsä, ja ex-gangstan täytyy opetella uudestaan oikeastaan kaikki elämänsä osa-alueet.

Morganin lisäksi sarjaa tähdittävät tämän hetken kuumin koomikko Tiffany Haddish sekä viihteen monitoimimies Cedric the Entertainer. Sarjan ovat luoneet Jordan Peele (Get Out) ja John Carcieri.

The Last O.G. alkaa TBS:llä huhtikuun 3. päivä. Katso traileri alta!

Lisää luettavaa