Uusi suoratoistopalvelu aloitti tänään Suomessa

Max on nyt julkaistu Suomessa, ja palvelua pääsee katsomaan.

21.5.2024 12:30

Tilaajat Pohjoismaissa, Espanjassa, Portugalissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa pääsevät nyt Warner Bros Discoveryn laajennettuun suoratoistotarjontaan.

Tiedotteen mukaan uusi Max-suoratoistopalvelu tarjoaa kaksinkertaisen määrän sisältöä HBO Maxiin verrattuna.

Maxin julkaisun myötä HBO-alkuperäissarja House of the Dragon tekee odotetun paluun, kun sarjan toinen tuotantokausi saa Suomen ensi-iltansa 17. kesäkuuta. Elokuvista ensi-iltansa Maxilla saa tänään Dyyni: Osa kaksi, ja lisäksi katsottavissa on muita Warner Bros. -elokuvia, kuten Barbie, Vonkka, Joker ja Harry Potter -elokuvasarja.

Palvelusta löytyvät myös HBO-alkuperäissarjat The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective: Night Country ja The Sympathizer sekä Warnerin tv-tuotanto Frendit. Discovery Plussan puolelta mukana muun muassa 90 päivää morsiamena, Kakkukuningas, Gold Rush, Alastomat selviytyjät ja Latelan Laurin hurja remontti.

Max yhdistää siis HBO Maxin sisällöt sekä Discovery Plussan tosielämän tarinoita tarjoavan viihteen sekä runsaasti urheilua. Max esittää suorana lähetyksenä Pariisin 2024 olympialaisten jokaisen hetken niissä 25 Euroopan maassa, joissa palvelu on saatavilla. Olympialaiset sisällytetään kaikkiin tilaustyyppeihin.

“Olen todella iloinen ja innoissani, että Max on nyt julkaistu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ensimmäisten markkinoiden joukossa Euroopassa. En malta odottaa, että katsojamme pääsevät tutustumaan Maxin valtavaan tarjontaan. Ensiluokkaisen sovelluksen lanseeraus on vaatinut WBD:lla valtavasti aikaa ja työtä, ja olen todella ylpeä, että Max on vihdoin tänään saatavilla”, kertoo Christina Sulebakk, Warner Bros. Discoveryn Pohjoismaiden toimitusjohtaja.

Maxin tilaajat voivat valita kolmen eri tilausvaihtoehdon väliltä, ja lisäksi saatavilla on Sports-lisäpalvelu. Mainoksia sisältävässä Basic-tilausvaihtoehdossa käyttäjä pääsee Maxin sisältöihin käsiksi edullisemmin. Standard sisältää 30 sisältölatausta offline-katselua varten, ja Premium tarjoaa parhaan käyttökokemuksen 100:lla sisältölatauksella sekä 4K-laadulla ja Dolby Atmos -äänenlaadulla. Jokainen tilausvaihtoehto on saatavilla Full HD -laatuisena.

Tämänpäiväinen lanseeraus on jatkoa Warner Bros. Discoveryn Max-julkaisuille Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. 11. kesäkuuta Max lanseerataan Ranskassa, Puolassa ja Monacossa. Paranneltu HBO Max lanseerataan Alankomaissa samana päivänä, ja 1.7. Belgiassa. Heinäkuuhun mennessä Max on saatavilla 25 maassa Euroopassa ja 65 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. Ensimmäisiin Kaakkois-Aasian maihin Max saapuu myöhemmin tänä vuonna.

Lisää luettavaa