Uusi Tintti-elokuva jatkaa tuplatarinalla

13.3.2013 16:45

Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus (2011) saa jatkoa, vaikka ohjaaja Peter Jackson pyörittää siinä sivussa Hobitti-saagaa.

India Timesin kanssa jutellut, ensimmäisen Tintin ohjannut ja jatko-osan tuottava Steven Spielberg kertoo Tintin jatko-osan olevan yhä tekeillä, huolimatta ohjaaja Peter Jacksonin Hobitti-saagasta.

Spielbergin mukaan jatko-osan käsikirjoitus on valmis ja liikkeentunnistus aloitetaan luultavasti tämän vuoden lopulla. Suurin työvaihehan Tintti-elokuvissa on liikkeentunnistusta seuraava ja jopa vuoden kestävä jälkityö, joka ei vaadi ohjaajalta täyttä panosta, vaan sallii Hobittien viedä veikon mennessään.

Spielberg kertoo samassa haastattelussa, että jatko-osan käyttämät kaksi tarinaa on valittu, mutta ei suostu vielä paljastamaan, mitkä Tintti-seikkailut ovat kyseessä. Elokuvan nimestä, The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun, voi kuitenkin päätellä, että ainakin Auringon temppeli on mukana. Kyseinen sarjakuva on jatkoa Seitsemälle kristallipallolle, joten se olisi loogisin lisä Auringon temppelin seuraksi. Episodin arviossa viisi tähteä saanut ensimmäinen elokuva yhdisteli peräti kolmea eri Tintti-tarinaa.

Tintin on tarkoitus palata valkokankaille jouluna 2015.

Lähde: Dark Horizons

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa