Uutta kauhuleffaa kutsutaan kaikkien aikojen pelottavimmaksi – uskallatko katsoa trailerin?

Tästä tulee painajaisia!

14.12.2022 12:02

Pienellä, noin 15 000 dollarin budjetilla valmistunut Skinamarink-niminen kauhuleffa on tuomittu katsojien toimesta ”kaikkien aikojen pelottavimmaksi” ja ”mestariteokseksi”.

Kyle Edward Ballin tekemän tunnelmallisen kauhuelokuvan keskiössä nähdään kaksi pientä lasta, jotka heräävät keskellä yötä vain huomatakseen, etteivät he löydä isää mistään. Myös talon kaikki ikkunat, ovet ja muutkin esineet ovat kadonneet.

Ball kertoi haastattelussa etsineensä Youtube-kanavansa avulla ihmisten näkemiä pelottavia painajaisia, jotta hän voisi luoda ne uudelleen.

– Eräs yleinen painajainen perustuu samaan konseptiin. Ihmiset ovat nähneet 6–10-vuotiaina synnyinkodissaan painajaisia, joissa he eivät joko löydä vanhempiaan tai he ovat kuolleita, ja jonkinlainen uhka vaanii heitä, Ball kertoo.

– Myös minulla on tuolta ajalta painajaisia, jotka muistan hyvin selvästi. Minusta on kiehtovaa, että niin monella on samankaltaisia unia, joten halusin tutkia asiaa enemmän. Siitä syntyi tämä elokuva.

Elokuvan ensi-ilta on amerikkalaisessa Shudder-kauhusuoratoistopalvelussa tammikuussa. Toivottavasti leffa nähdään myös Suomessa.

Alla kommentteja ja Skinamarinkin traileri.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa