Väkivaltaa ja ahtaita paikkoja – Tällainen olisi ollut Tarantinon seuraava

Elokuvamaailmassa kohistiin, kun Quentin Tarantino ilmoitti, että hänen seuraava elokuvansa ei olekaan jo roolitukseen asti päässyt The Hateful Eight. Tarantino syytti näyttelijöiden agentteja käsikirjoituksen leviämiäsestä ympäri Hollywoodia ja ilmoitti, että elokuvaa ei tule.

The Wrap on saanut kyseisen käsikirjoituksen luettavakseen ja on paljastanut osia sen juonesta. Elokuva on The Wrapin mukaan länkkäri, jossa on selvät roolit niin Michael Madsenille, Bruce Dernille kuin Tarantinon luottomiehille Samuel L. Jacksonille ja Christoph Waltzillekin. Jackson ja Madsen ilmeisesti esittäisivät palkkatappajia, jotka ovat matkalla Red Rock -nimiseen kylään messevän palkkion perässä. Heidän hahmonsa ovat pääosassa viiteen kappaleeseen jaetun elokuvan kahdessa ensimmäisessä osassa.

Tämän jälkeen kaksikko törmää etelänmieheen nimeltä Chris Mannix, jonka kanssa he joutuvat suojautumaan lumimyrskyltä pieneen rihkamakauppaan. Kaupan omistajat ovat kuitenkin kateissa ja heidän tilallaan paikalla on neljä miestä: Etelävaltioiden kenraali (jota Dern olisi luultavasti näytellyt), syytetty hirttäjä, ranskalaismies nimeltä Bob ja Joe Cage -niminen cowboy. Kuten arvata saattaa tilanne johtaa sekä pitkiin keskusteluihin että silmittömään väkivaltaan.

The Hateful Eightin viisi kappaletta ovat nimeltään ”Last Stage to Red Rock”, “Son of A Gun,” “Minnie’s,” ”The Four Passengers” and “Black Night, White Hell.” Käsikirjoituksessa myös viitataan selvästi Tarantinon tarkoitukseen kuvata koko elokuva 70mm filmille, kuten teki myös Paul Thomas Anderson Mestari-elokuvansa kanssa.

Vuotaneen käsikirjoituksen takia joutunemme upean filmiversion sijaan tyytymään romaaniin, jonka Tarantino on sanonut tekevänsä elokuvan sijaan.

Lähde: The Wrap

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut