Varietyn kriitikko julkaisi listan vuosikymmenen yliarvostetuimmista elokuvista – Mukana Inception, Paul Thomas Anderson, Bond…

Kuuluuko joku elokuvista oikeasti listalle?

Varietyn kriitikko Owen Gleiberman listasi mielestään yliarvostetuimmat elokuvat kuluvan vuosikymmenen ajalta. Koska kyse on juuri yliarvostetuista elokuvista, mukana on vain elokuvia, jotka ovat saaneet aikaan suurta ylistystä isolta joukolta ihmisiä.

Mukaan on mahtunut Paul Thomas Andersonin upea Mestari, jota tähdittää Venetsian elokuvajuhlilla rooleistaan palkitut Philip Seymour Hoffman ja Joaquin Phoenix. Gleibermanin mukaan Anderson on elokuvassa liian fiksautunut toksisiin miehiin, eikä elokuvassa ole sijaa muulle. Mukana on myös viime vuosien kehutuin Bond-elokuva, Sam Mendesin ohjaama Skyfall.

Sekä tietysti Christopher Nolanin rakastettu Inception, jonka juonessa on hänen mukaansa liikaa aukkoja, eikä elokuva käy järkeen. Hänen mukaansa lähes kaikki kriitikot (jotka ovat elokuvaa ylistäneet) ovat erehtyneet, eikä elokuva ole erityinen. Katso koko lista alta.

  1. Mestari (Anderson, 2012)
  2. Paddington 2 (King, 2017)
  3. The Act of Killing (Oppenheimer, 2012)
  4. Skyfall (Mendes, 2012)
  5. Under the Skin (Glazer, 2o14)
  6. Magic Mike XXL (Jacobs, 2015)
  7. Ad Astra (Gray, 2019)
  8. Support the Girls (Bujalski, 2018)
  9. Inception (Nolan, 2010)
  10. Margaret (Lonergan, 2011)

Kuva elokuvasta Inception

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut