Videopelien tunnetuimmasta sankarittaresta tehdään uusi elokuva – Oscar-voittaja mahdollisesti ohjaamaan

Suosituissa Tomb Raider -videopeleissä seikkaileva sankaritar Lara Croft on tulossa jälleen valkokankaille, kertoo Den of Geek. Uuden Tomb Raider -videopeleihin perustuvan elokuvan ohjaajaksi on tällä hetkellä ehdolla kolme henkilöä, joista yksi on arvostettu Oscar-voittaja.

19.9.2015 14:00

Kathryn Bigelow, Catherine Hardwicke ja Mimi Leder ovat suosikkeja Tomb Raiderin ohjaajan pallille. Bigelow tunnetaan Hurt Locker -elokuvasta, josta hän voitti parhaan ohjaajan ja parhaan elokuvan Oscar-palkinnot. Hardwicken kuuluisin ohjaustyö on Twilight – Houkutus. Leder taas tunnetaan suuren budjetin elokuvista Rauhantekijä ja Deep Impact.

Vielä ei ole varmaa, että kuka ohjaajista on suosikki Tomb Raiderin ohjaajaksi. Alun perin ohjaajaksi oli kiinnitetty Tricia Brock, joka on ohjannut lähinnä jaksoja tv-sarjoihin (The Walking Dead, Orange is the New Black). Brock kuitenkin kieltäytyi Tomb Raiderin ohjaamisesta.

Uuden Tomb Raiderin on kirjoittanut Evan Daugherty (Lumikki ja metsästäjä, Teenage Mutant Ninja Turtles). Lara Croftin esittäjästä ei ole vielä tietoa.

Sankaritar seikkaili aikaisemmin valkokankailla Angelina Jolien esittämänä elokuvissa Lara Croft: Tomb Raider ja Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde.

Kuvituskuva on vuoden 2013 Tomb Raider -pelistä.

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa