Vielä hetken ilmaiskatselussa: Tositapahtumiksi luultu kauhuklassikko pelotti kaikenikäisiä – Stephen King jätti kesken

IMDb-arvosana on 6,5.

17.6.2024 18:00

Syksyllä 1994 kolme elokuvaopiskelijaa katosi kuvatessaan dokumenttia Burkittsvillen metsissä. Kuvattu materiaali löytyi vuotta myöhemmin, ja se paljasti, mitä heille tapahtui.

25 vuotta sitten julkaistu The Blair Witch Project (1999) kasvoi uskomattomaksi ilmiöksi. Nerokas markkinointi sai monet ihmiset luulemaan – ja pelkäämään – että kyseessä oli tositarina. Pikkuruisella budjetilla toteutetusta elokuvasta kasvoikin jättimenestys. Tekijät eivät tosin näitä miljoonia nähneet. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

The Blair Witch Project herätti keskustelua ja pelkoa niin nuorten kuin aikuisten keskuudessa. Jopa kauhukuningas Stephen King kertoi jättäneensä elokuvan katselun puoliväliin pitäen sitä ”liian friikkinä”.

Nyt voit katsoa The Blair Witch Projectin vielä hetken aikaa ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Elokuvan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 92 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Elokuva kuuluu tällä hetkellä myös Prime Videon valikoimaan.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa