Vielä hetken ilmaiskatselussa: Vinksahtaneessa K-18-kauhukomediassa pureskellaan lujaa – mutta ei suulla

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 80.

21.6.2024 21:00

Dawn on koulun ’säästä itsesi tulevalle aviopuolisollesi’ -ryhmän aktiivisimpiin jäseniin kuuluva teini-ikäinen. Hyrräävien hormonien takia lupauksen pitäminen on kuitenkin päivä päivältä vaikeampaa.

Se ei kuitenkaan ole Dawnin suurin huoli. Hänen kehonsa nimittäin piilottelee jotain poikkeuksellista, mikä paljastuu, kun hän joutuu ahdistelun kohteeksi. Selviää, että vagina dentata ei ole pelkkä myytti, vaan hänen tapauksessaan täyttä totta!

Mitchell Lichtensteinin ohjaama ja käsikirjoittama Teeth – Hampaat (2007) on pienellä budjetilla tehty sekoitus teinielokuvaa, mustaa huumoria, David Cronenberg -fiiliksiä ja ronskeja tehosteita. Se on myös loputon lähde huonoille puremisvitseille.

Elokuvan pääosissa nähdään Jess Weixler, joka huomioitiin Sundancen filmifestivaaleilla erikoispalkinnolla (Special Jury Prize) perusteella ”For a juicy and jaw-dropping performance.”

Voit katsoa elokuvan vielä hetken aikaa ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomitekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0. Kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista ei tätä leffaa näe.

Katso Teeth – Hampaat täältä. Episodin katselussa pituutta tälle K-18-elokuvalle kertyi mainoksineen 110 minuuttia. Huomioithan, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa