Vielä hetken Netflixissä: brutaaleja ja viihdyttäviä toimintaleffoja – terroristeja kaadetaan kuin heinää!

Kunnon aivot narikkaan -mättöä.

28.10.2020 21:00

Olympus on valloitettu (Olympus Has Fallen, 2013) ja London Has Fallen (2016) poistuvat Netflixin valikoimasta 1. marraskuuta.

Antoine Fuquan ohjaamassa Olympus on valloitettu -rymistelyssä Yhdysvaltain presidentin entinen turvamies, Mike Banning, yrittää pelastaa presidentin, kun Valkoinen talo joutuu terroristihyökkäyksen kohteeksi.

Babak Najafin ohjaamassa jatko-osassa Banning joutuu suojelemaan presidenttiä Lontoossa, kun kostonhimoiset terroristit iskevät maailmanjohtajien kimppuun.

Banningin roolissa nähdään Gerard Butler, kun taas presidenttiä näyttelee Aaron Eckhart.

Kummatkin rymistelyt saivat Episodin arvioissa kolme tähteä.

Olympos on valloitettu ei ehkä tähtää kunnianhimoisen korkealle, mutta se ampuu maaliinsa niin järeällä kaliiberilla, että perustoiminnan saralla se on hyvässä ja pahassa yksi lajityyppinsä säväyttävimmistä tekeleistä pitkiin aikoihin”, kirjoitettiin arviossa.

” Ja jotta meno olisi mahdollisimman poliittisesti epäkorrektia, sankarin suosikkiaseeksi on valittu veitsi, jolla puukotetaan brutaalisti ainakin tusinan verran pahiksia. Teurastuksen lomassa sutkautellaan ”painukaa takaisin Mulkvistaniin” -tyylisiä tyhmiä mutta hauskoja matalaotsaisuuksia”, kirjoitettiin London Has Fallenin arviossa.

Katso leffojen trailerit alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa