Vielä hetken Netflixissä: Dwayne Johnsonin aivoja raapivan raivostuttava leffa

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 17.

20.5.2023 22:00

Baywatch (2017) poistuu Netflixistä 31. toukokuuta.

Seth Gordonin ohjaustyö perustuu David Hasselhoffin suosikkisarjaan. Härskissä komediassa työlleen omistautunut hengenpelastaja Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) ei tule toimeen uuden tiimiläisensä (Zac Efron) kanssa. Kaksikon on löydettävä yhteinen sävel, jotta he voivat pelastaa rannan rikollisten katalalta suunnitelmalta.

Johnsonin ja Efronin lisäksi elokuvassa näyttelee Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass ja Ilfenesh Hadera.

Baywatch sai paljon haukkuja ilmestyessään: leffan Rotten Tomatoes -prosentti on 17. Episodin arviossa komedia sai yhden tähden.

Baywatch on vähän kuin koiranpentu, joka ulvoo öisin ja päivisin kuseskelee sisälle: aivoja raapivan raivostuttava, mutta silti sille ei voi olla kovin vihainen. Elokuvan taustalla ollut ysärisarja ei ollut mikään älyn jättiläinen sekään, ja jos menee katsomaan Dwayne Johnsonin elokuvaa, tuskin mitään Shakespearea odottaakaan. Silti elokuvasovitus tuntuu hukkaavan vähäisenkin potentiaalinsa menemällä koko ajan sieltä mistä aita on matalin”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia