Vielä hetken Netflixissä: Jason Stathamin K18-leiman saanut toimintaleffa, jossa nähdään yksi oudoimmista seksikohtauksista

Rymistely tarjoaa adrenaliinin täyteistä toimintaviihdettä.

12.10.2018 22:00

Crank (2006) poistuu Netflixin valikoimasta 14. lokakuuta.

Brian Taylorin ja Mark Neveldinen ohjaama toimintaelokuva kertoo Jason Stathamin esittämästä palkkamurhaaja Chev Cheliosista, joka myrkytetään. Cheliosilla on vain tunti elinaikaa, mutta myrkyn vaikutusta hidastaa adrenaliinin erittyminen vereen.

Suomessa K18-ikärajan saanut Crank tarjoaa vauhdikasta ja posketonta toimintaviihdettä. Elokuvassa nähdään myös seksikohtaus, joka pääsi Episodin kaikkien aikojen oudoimpien seksikohtausten listalle.

”Kesken kaiken Chev joutuu kuitenkin tyttöystävänsä Even (Amy Smart) kanssa tilanteeseen, jossa ainoa keino pitää adrenaliinitaso korkealla onkin ryhtyä ammuskelun ja takaa-ajojen sijasta harjoittamaan seksiä – keskellä kirkasta päivää ja vilkasta jalkakäytävää. Parivaljakon suorituksessa sinänsä ei ole mitään tavallisesta poikkeavaa, mutta ympärillä kauhisteleva yleisö tekee kohtauksesta muistettavan”, artikkelissa kirjoitettiin.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa