Vielä hetken Netflixissä: Melko laimeaa toimintaviihdettä – aiemmin roolissa ollut Harrison Ford, Ben Affleck ja Alec Baldwin

IMDb-arvosana on 6,2.

Netflixissä on vielä katseltavana elokuva Jack Ryan: Shadow Recruit (2014).

Wonder Woman -elokuvistakin tunnettu Chris Pine on vauhdikkaan toimintatrillerin pääosassa Afganistanin sodasta palannut Jack Ryan, jonka CIA värvää palvelukseensa ja peitetehtäviin finanssimaailman ytimeen Wall Streetille. Pian hän pääsee jyvälle valtavasta terrorijuonesta, jota kehitellään Moskovassa.

Tom Clancyn hahmoihin perustuvan tarinan on ohjannut Kenneth Branagh, joka muistetaan myös supersankarihitin Thor ohjaajana. Pääosissa nähdään Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Gemma Chan, Kenneth Branagh sekä Nonso Anozie.

Episodin arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

Jack Ryan: Shadow Recruit on aikaisempien agenttikirjallisuuteen pohjautuvien Bourne- ja Jack Reacher -elokuvien tapaan tyylikäs, mutta se ei erotu edukseen millään tasolla. Toimintakohtaukset ovat hyvin perinteistä takaa-ajoa, mutta niistä puuttuu aito jännitys, mikä puuttuu myös elokuvan hahmojen väliltä. Katsojalla pitääkin ehkä olla Clancyn alkuperäismateriaaliin jonkinlainen suhde, jotta elokuva jaksaisi pitää otteessaan yhtä katselukertaa enempää. Muussa tapauksessa se valuu mielestä pois saman tien mitäänsanomattomana toimintaseikkailuna, jossa ei ole omaperäisyyttä nimeksikään.”

Aiemmin Jack Ryania on esittänyt Harrison Ford, Alec Baldwin sekä Ben Affleck. Leffa on viimeinen tuotannossa ollut Clancy-elokuva ennen kirjailijan kuolemaa vuonna 2013.

Jack Ryan: Shadow Recruit poistuu suoratoistopalvelusta 31.5.2021. Alla traileri.

Lähde: Wikipedia

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut