Vielä hetken Netflixissä: Toimintaa täynnä oleva länkkäri – parituntinen lentää kuin siivillä!

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 63.

30.6.2022 20:00

The Magnificent Seven (2016) poistuu Netflixistä 14. heinäkuuta.

Antoine Fuquan ohjaama western on uusintaversio John Sturgesin klassikkolänkkäristä 7 rohkeata miestä (1960), joka taas oli uusintaversio Akira Kurosawan legendaarisesta ohjaustyöstä Seitsemän samuraita (1954).

Teollisuuspomo pitää Rose Creekin kaupunkia tiukassa ja tappavassa otteessaan, joten epätoivoiset kaupunkilaiset palkkaavat turvakseen seitsemän miestä.

Pääosissa nähdään Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Peter Sarsgaard, Byung Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier ja Haley Bennett.

The Magnificent Sevenin Rotten Tomatoes -prosentti on 63. Episodin arviossa lännenelokuva sai neljä tähteä. Alla otteita arviosta.

”Sturgesin alkuperäisessä länkkärissä pääosin valkoista syntyperää olevat yhdysvaltalaiset palkattiin suojelemaan meksikolaista kylää meksikolaiskonnilta. Fuqua on tuonut sankarijoukkoon monimuotoisuutta, mutta päivittänyt tapahtumapaikaksi amerikkalaisen pikkukylän ja konnaksi valkoisen teollisuuspohatan. Sen voi halutessaan nähdä kommentiksi siitä, millaisia ihmisten huolenaiheet Yhdysvalloissa ovat 2010-luvulla – tai sitten ei.”

”Muutos on kuitenkin merkittävä siinäkin mielessä, että alkuperäisessä pelastettavat suhtautuivat suojelijoihinsa ristiriitaisesti. Uusintaversiossa soraäänet passitetaan yhteisymmärryksessä muualle ennen konfliktin alkamista. Se tekee Fuquan The Magnificent Sevenistä Sturgesin versiota suoraviivaisempaa toimintaa. Sellaisenakin se on teknisesti uskomattoman toimiva viihdepaketti: isolta osaltaan vain taistelua sisältävä reilu kaksituntinen lentää kuin siivillä.”

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa