Vielä hetken Netflixissä: yksi kaikkien aikojen parhaita toimintarymistelyjä – viiden tähden mestariteos on täydellinen elokuva lajityypissään

Mad Max: Fury Road (2015) poistuu Netflixistä 4. huhtikuuta.

Postapokalyptisessa maailmassa vaeltava Max (Tom Hardy) kohtaa sotapäällikkö Furiosan (Charlize Theron), joka auttaa joukkoa naisia pakenemaan kulttijohtaja Immortan Joelta. Tästä alkaa huikea ja jännittävä pakomatka aavikon halki.

Alkuperäiset Mad Max -elokuvat ohjannut George Miller palasi luomansa maailman pariin vuonna 2015 ilmestyneellä Fury Roadilla. Lopputuloksena oli käsittämättömän upea toimintaseikkailu, jonka voi helposti nostaa genrensä parhaimmiston joukkoon.

Fury Road sai ilmestyessään paljon ylistystä. Kuusi Oscar-palkintoa voittanut elokuva sai Episodin arviossa viisi tähteä. Alla on muutamia otteita arviosta:

”Nyt kun Mad Max: Fury Road on nähty, voi sanoa, ettei se ole täydellinen elokuva. Se on kuitenkin täydellinen elokuva omassa lajityypissään.”

Mad Max: Fury Road on kaksi tuntia hengästyttävää toimintaa, joka yhdistää moderniin teknologiaan vanhanaikaista kerrontaa ja häpeämätöntä kasarifiilistä hyvässä ja pahassa – mutta ennen kaikkea hyvässä. Kaiken kruunaavat hienostuneet silmäniskut Millerin uran alkuaikojen muille aussituotannoille. Olivat luvatut useammatkin jatko-osat millaisia tahansa, Fury Road on jo lunastanut Mad Maxin paluuta vuosia odottaneiden toimintafanien odotukset.”

Katso traileri alta.

Lähteet: Allflicks, IMDb