Vietä unohtumaton viikonloppu Nicolas Cagen kanssa – aivan ilmaiseksi

Vauhtia ja tunteita laidasta laitaan.

1.3.2024 18:00

1980-luvun alusta asti näytelleen Nicolas Cagen ura on ollut melkoista aaltoilua. Mukaan on mahtunut mitä upeimpia suorituksia ja elokuvia, mutta myös puisevan surkeita c-luokan rainoja. Tarkemmin hänen urastaan pääset lukemaan täältä.

Nyt voit katsoa nipun Cagen elokuvia täysin ilmaiseksi. Rakuten TV tarjoaa seitsemän toisistaan hyvin poikkeavaa elokuvaa:

Bangkok Dangerous (2008, IMDb 5,3) on 45 miljoonan dollarin budjetilla tehty uusioversio samojen ohjaajien (Danny Pang ja Oxide Chun Pang) vuoden 2000 toimintatrilleristä. Bangkokin kaduille sijoittuvassa tarinassa seurataan ammattitappajaa (Cage), joka rikkoo omia sääntöjään joutuen lopulta itse tappolistalle.

Ghost Rider – Koston henki (2011, IMDb 4,3) on jatkoa vuoden 2007 menestyselokuvalle. Luvassa on efektejä ja höpsöä Marvel-toimintaa.

The Humanity Bureau (2017, IMDb 4,5) sijoittuu vuoteen 2030. Dystooppisessa trillerissä eletään maailmassa, missä vesi on vähissä ja hallitus päättää kuka on yhteiskuntakelpoinen. Kelvottomat heitetään kauaksi sivilisaatiosta elämään oman onnensa nojassa.

Musta noita (Season of the Witch, 2011, IMDb 5,4) on Kalifornia (1993), Puhallettu 60 sekunnissa (2000) ja Salasana: Swordfish (2001) -elokuvista vastanneen Dominic Senan viimeiseksi jäänyt ohjaustyö. Elokuvan mittavat lisäkuvaukset tosin ohjasi kreditoimatta jätetty Brett Ratner. 1300-luvulle sijoittuvassa elokuvassa seurataan kahta kirkon armeijan jättänyttä ritaria, jotka joutuvat teloituksen uhalla suorittamaan vaarallisen saattotehtävän.

Pay the Ghost (2015, IMDb 5,2) -kauhuelokuvassa Cagen näyttelemä Mike alkaa näkemään haamumaisia ja pelottavia näkyjä. Hänen poika katosi aiemmin selittämättömällä tavalla, mutta nyt näyt viittaavat ettei tämä ole ainakaan kuollut.

Säämies (The Weather Man, 2005, IMDb 6,6) on Gore Verbinskin ohjaama draama-komedia menestyksekkäästä säämiehestä, jonka henkilökohtainen elämä on yhtä mylläkkää. Perhesuhteiden vetäessä pohjamutia joutuu hän pähkäilemään tulevaisuuttaan. Cagen lisäksi elokuvassa nähdään Hope Davis, Nicholas Hoult ja Michael Caine.

Ja sitten vielä:

Between Worlds (2018, IMDb 3,9) on hämmentävä mysteeritrilleri, joka kannattaa katsoa kierolla asenteella. Vaimonsa ja lapsensa menettänyt Joe kohtaa naisen, joka näkee tukehtuessaan henkiä. Naisen tytär on kuolemassa ja hän pyytää Joelta apua päästääkseen kohtaamaan tyttärensä hengen. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitellusti ja lopulta Joen kuollut vaimo valtaa tyttären ruumiin.

Unohtumattomaan loppukohtaukseen päättyvä Between Worlds on keskiyön elokuvaviihdettä pa(r)h(a)immillaan.

Klikkaa elokuvan nimeä päästäksesi sen pariin. Kaikki leffat on tekstitetty suomeksi.

Lisää luettavaa