Viidakkokirjasta näytelty elokuva – Kuka uskaltautuu pantterin hoiviin?

12.7.2013 07:23

Disney valmistelee Viidakkokirjasta uutta näytelmäelokuvaa. Edellisestä on aikaa melkein 20 vuotta.

Susien kasvattama poika Mowgli ja tämän eläinkaverit Baloo-karhu ja Bagheera-pantteri ovat varmaan innostuneet Piin elämässä (2012) hämmästyttäneestä tietokonetiikeristä. Enää ei tarvitse raahata oikeita elukoita syömään näyttelijöitä, pari harmitonta koodaria ja graafikkoa riittää, joten eiköhän uusita vanha tuttu eläinsatu!

Disneyn tunnetuin Viidakkokirja on vuoden 1967 animaatio, mutta samasta aiheesta on julkaistu vuonna 1994 Stephen Sommersin ohjaama, näytelty Rudyard Kiplingin Viidakkokirja -seikkailu. Tuolloin Mowglin roolissa nähtiin Jason Scott Lee.

Uuden viidakkotarinan ohjaajaa ei ole vielä valittu, mutta käsikirjoituksen muokkaa Justin Marks. Marks on aiemmin käsikirjoittanut muun muassa The Raven -lyhäristä valmisteltua täyspitkää tieteiselokuvaa.

Kiplingin tarinoiden suosiosta kertoo jotain se, että myös Warner Bros. valmistelee omaa elokuvaa Mowglille. Warner Brosin vaihtoehtoista seikkailua käsikirjoittaa Steve Kloves. Myös uusi The Jungle Book -animaatioelokuva on tekeillä.

Kuva Piin elämästä.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa