Viihdebisneksen mielestä kuollut räppäri on paras räppäri

1990-luvulla kuolleesta Tupac Shakurista kertova elokuva näyttää edistymisen merkkejä.

Räppäri 2Pac ammuttiin vuonna 1996, mutta ennenaikainen poistuminen ei ainakaan laskenut artistin suosiota (kuten The Smiths niin nerokkaasti kommentoi). Tupacilta on kuoleman jälkeen julkaistu peräti seitsemän uutta albumia ja elokuvienkin puolella räppäri on kiinnostanut useamman dokumentin verran. Tupac Shakur: Thug Angel (2002) ja Tupac: Resurrection (2003) muistelivat artistin elämää, kun taas Biggie and Tupac (2002) keskittyi enemmän Tupacin ja kanssaräppäri The Notorious B.I.G.:in hämäriin kuolemiin.

Samainen Notorious sai omaa nimeään kantavan draamaelokuvan vuonna 2009 ja nyt on Tupacin vuoro. Tupacin elokuva on pyörinyt valmisteilla jo pidempään, mutta nyt elokuvalle on löydetty rahoitus ja uusinta käsikirjoitusvedosta odotetaan kahden viikon aikana. Tarinaa työstävät Eddie Gonzalez ja Jeremy Haft.

Ohjaajaa tai räppärin esittäjää ei ole vielä valittu, mutta tuotannon on määrä alkaa jo ensi helmikuussa. Notoriouksessa Tupac Shakuria esitti kuvassa oleva Anthony Mackie (Kohtalon valvojat).

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut