Viime vuoden menestynein kauhuelokuva tulee samaan nopeaa jatkoa

Five Nights at Freddy’s -elokuva saa jatkoa yllätävänkin nopeasti.

7.3.2024 14:30

Viime vuonna julkaistu Five Nights at Freddy’s -kauhuelokuva oli suuri menestys. Huolimatta kriitikoiden penseydestä elokuvaa kohtaan, se tienasi lähes 300 miljoonaa dollaria lippuluukuilla.

Elokuva perustuu samannimiseen kauhupelisarjaan, jonka on luonut Scott Cawthon viime vuosikymmenen puolivälissä. Peleissä ja elokuvassa seurataan pizzerian yövartijaa, joka saa huomata iloisten robottieläinten heräävän yöllä henkiin verenmaku suussa.

Elokuvan menestyksen johdosta jatko-osa ei ole ainoastaan kehitteillä, vaan tuoreimpien tietojen mukaan kuvaukset alkaisivat jo heinäkuun alussa.

FNAF-maailma on ollut erityisesti nuorempien fanien mieleen, joka huomioitiin ensimmäisen elokuvan alhaisessa ikärajassa. Joidenkin spekulaatioiden perusteella jatko-osa saattaisi olla pelottavampi.

Ohjaajaksi on palaamassa Emma Tammi, näyttelijöistä paluun tekevät lisäksi näillä näkymin pääosanesittäjä Josh Hutcherson ja Piper Rubio.

Vuodenvaihteessa Varietyn haastattelussa Hutcherson kommentoi jatko-osaa seuraavasti.

– He hiovat parhaillaan tarinaa ja haluavat käynnistää tuotannon mahdollisimman pian. Fanit ovat upeita. On ilmiömäisen siistiä olla tässä mukana. Toivoimme, että se löytäisi yleisön, mutta en usko, että kukaan näki ennakolta, kuinka hyvin se tulisi menestymään. En malta odottaa pääseväni takaisin kuvauksiin. Ohjaaja Emma Tammi oli mahtava ja siinä maailmassa oli tosi hauskaa olla mukana. Olen innoissani tulevasta, Hutcherson kertoo

Lisää luettavaa