Virtuaaliset jouluhalot ja takkatulet lämmittävät juhlapyhien tunnelmaa – fiilistellä voi vaikkapa The Witcherin, Rick & Mortyn ja Tylypahkan kajoissa

Tästä taustalle lämminhenkistä tunnelmointia.

24.12.2022 15:00

Joulun pyhät ovat nyt virallisesti käynnistyneet ja takkatulen lämmin loimotus on varma tapa nostattaa rentoa tunnelmaa entisestään. Mikäli kotoa ei kuitenkaan aitoa tulisijaa tällä kertaa löydy, ei hätä ole tämän näköinen.

Suoratoistopalvelut sekä myös YouTube tarjoavat mainioita vaihtoehtoja virtuaaliseen lämmittelyyn suosikkisarjojen ja -elokuvien teemaisesti. Alla muutamia esimerkkejä tällaisista tunnelmoinneista.

Netflixin puolella voi suunnata The Witcher-teemaisen takkatulen ääreen ja kuunnella samalla tunnelmallisia noituri-melodioita. Tarjolla on myös kolme erilaista, perinteisempää takkatulta.

Perinteisen tyylisen takkatulen voi laittaa kajastamaan taustalle myös Elisa Viihde Viaplayn kautta.

HBO Maxin uumenista löytyvät 34-minuuttinen Rick and Morty Yule Log ja Game of Thrones -tulisija, jossa lohikäärmeenmuna komeilee keskellä lepattavia liekkejä.

Disney Plus tarjoaa kaksi erilaista Frozen-takkatulta tuomaan lämpöistä tunnelmaa pyhäiltoihin. Arendelle Castle Yule Log tuo ruuduille Disney-linnan tulisijan, ja vilahtaapa kuvassa aina välillä myös itse Olaf-lumiukko. Arendelle Castle Yule Log Cut Paper Edition puolestaan on nimensämukaisesti paperinukke-versiointi hittielokuvan hahmoista lämmittelemässä loimun äärellä.

YouTube on toki sekin täynnä vaikka minkämoisia virtuaalisia lämmityksiä. Alta pääsee suuntamaan esimerkiksi Tylypahkan Suuren salin tunnelmiin, Mandalorianin ja Grogun seuraan tai Sauronin tulisen katseen alle.

Mukavaa joulunaikaa!

Lisää luettavaa