Voiko Daniel Craig kieltäytyä näin järjettömästä summasta? Uuden Bondin hakuprosessista tulossa pitkä, väittää nimetön lähde

Sony-elokuvastudio on tarjonnut Daniel Craigille peräti 150 miljoonaa dollaria, jos hän suostuu tekemään vielä kaksi James Bond -elokuvaa, väittää Radar Online.

Neljä kertaa Bondia esittänyt Craig on useissa yhteyksissä ilmoittanut kyllästyneensä rooliin, mutta 007-elokuvia tuottava Sony haluaisi hänen jatkavan elokuvasarjassa. Craigin ajan Bond-tuotannot ovat olleet valtava menestys, vaikka hänen sopivuuttaan rooliin epäiltiin aluksi laajalti.

Radar Online kertoo käyttäneensä nimetöntä lähdettä, joten tieto on vahvistamaton ja epävirallinen.

”Studio haluaa epätoivoisesti varmistaa Craigin olevan mukana kunnes löydetään nuorempi seuraaja, joka voi näytellä Bondia pitemmän aikaa”, lähde kertoo.

Craigin seuraajasta on liikkunut monenlaisia spekulaatioita, ja rooliin on veikattu muun muassa Tom Hiddlestonia ja Idris Elbaa. Toistaiseksi ne ovat osoittautuneet pelkiksi huhuiksi. Jos Radar Onlinen väitteet pitää paikkansa, uuden Bond-näyttelijän valinta on odotettua pitempi prosessi.

Lähde: Radar Online

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut