”Voin pahoin luettuani sen” – Colin Farrell tulevasta elokuvastaan

Oscar-ehdokkaana ollut kreikkalaisohjaaja jatkaa synkän huumorin ja vaikeiden tilanteiden luomista.

Yorgos Lanthimos on kolmella elokuvallaan (Dogtooth, Alps, The Lobster) saanut ihmiset vaivaantuneiksi ja järkyttyneiksi mustan huumorin säestämänä. Ohjaajan seuraava elokuva on The Killing of a Sacred Deer, jonka pääosassa nähdään The Lobsterissakin esiintynyt Colin Farrell.

Farrell on Business Insiderin haastattelussa paljastanut, mitä Lanthimosin seuraavalta kannattaa odottaa.

”Voin sanoa, että se on aavemaisempi kuin The Lobster… Se tuntui minusta aika synkältä. Mutta käsis on erinomainen ja uudestaan Yorgosin kanssa työskentely oli mahtavaa”, Farrell sanoo.

The Killing of a Sacred Deer kertoo kirurgista, jonka pitää tehdä mahdoton uhraus, kun tämän suojissa oleva teini-ikäinen poika alkaa käyttäytyä uhkaavasti.

”Tästä elokuvasta voi tehdä hyvin paljon erilaisia tulkintoja riippuen, miten sitä lähestyy… Käsikirjoituksen lukeminen oli hermoja raastavaa. Voin pahoin luettuani sen”, näyttelijä kertoo, mutta hehkuttaa myös Lanthimosin millintarkkaa tyyliä ja ohjausta.

”Hän on todellinen mestari, ihan oikeasti. Enkä heittele tuota sanaa ilmoille usein.”

Farrellin lisäksi elokuvassa nähdään mm. Nicole Kidman ja Alicia Silverstone. The Killing of a Sacred Deer saanee ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa.