Voitko uskoa? Nämä nykyiset tähdet esiintyivät Band of Brothers -minisarjassa

Kukapa unohtaisi yhden kaikkien aikojen parhaista tv-sarjoista – Taistelutoverit. Loaded keräsi ystävällisesti yhteen ainakin osan sarjan jälkeen tähdeksi nousseista näyttelijöistä. Mukana saattaa olla yllättäviä nimiä!

1. Simon Pegg

YouTube video

Muun muassa Star Trekeissä näytellyt ja käsikirjoittajanakin kunnostautunut Simon Pegg nähtiin kuin nähtiinkin Taistelutoverit-sarjassa. Hän oli se sotilas, joka antoi Damian Lewiksen esittämälle Dick Wintersille haasteen sotaoikeuteen.

 

2. James McAvoy

YouTube video

Nykyään kuuluisa elokuvatähti James McAvoy esitti sarjassa täydennysmiestä. Hänellä oli varsin iso rooli jaksossa Täydennysmiehet.

 

3. Michael Fassbender

YouTube video

Muistatko sarjan alkuvaiheissa olleet öiset marssit? Michael Fassbender oli se onneton, joka joi kenttäpullonsa tyhjäksi ja joutui David Schwimmerin esittämän (Herbert M.Sobelin läksyttämäksi.

 

4. Tom Hardy

YouTube video

Mad Max: Fury Road -tähti Tom Hardyn ensimmäinen rooli oli juuri tässä sarjassa. 23-vuotias Hardy nähtiin muutamassa kohtauksessa sarjan aikana.

 

4. Michael Cudlitz

YouTube video

Tällä hetkellä The Walking Dead -sarjassa töitä paiskiva Michael Cudlitz oli niin ikään yksi taistelutovereista. Cudlitz muistetaan varsinkin jaksosta, jossa hänen esittämänsä Denver (Bull) Randleman pakoili saksalaisia linjojen takana.

 

5. Andrew Scott

YouTube video

Andrew Scottin esittämä John Hall liittyi Dick Wintersin joukkoihin Normandian maihinnousun jälkeen, sillä hänen oma komppaniansa oli häneltä hukassa. Scott on nähty sen jälkeen muun muassa Bond-elokuvassa Spectre ja Uusi Sherlock-sarjassa.

 

6. Jimmy Fallon

YouTube video

Ennen talk show -isännän uraansa Jimmy Fallon kokeili siipiään näyttelemisessä. Hänen hahmonsa toi autolla Wintersin kaipaamia varusteita ja ammuksia juuri ennen sotilaiden suuntaamista kohti Bastognea.

 

7. Colin Hanks

YouTube video

Tom Hanksin poika Colin Hanks esitti sarjan loppupuolella luutnantti Henry Jonesia. Taistelutoverien jälkeen mies on nähty muun muassa King Kong -elokuvassa ja Fargo-sarjassa.

Lähde: Loaded

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut