Vuoden 2002 kulttielokuva tehdään uusiksi käyttäen täysin samaa käsikirjoitusta

21.10.2014 14:51

Eli Rothin kauhu-uran käynnistänyt Cabin Fever vuodelta 2002 ollaan tekemässä uusiksi. Remake-uutiset jopa liiankin tuoreista elokuvista eivät enää yllätä ketään, mutta tässä tapauksessa kyseessä ei edes ole täysin uusiksi tehty versio, vaan tismalleen samaa käsikirjoitusta käyttävä uusi näkemys.

Roth toimii elokuvassa itse vastaavana tuottajana, ja ohjaaja on Travis Zariwny, joka tekee uuden Cabin Feverin Rothin ja Randy Pearlsteinin alkuperäisen käsikirjoituksen pohjalta. Pääosissa nähdään millenium-näyttelijöiden sijaan Gage Golightly (Teen Wolf), Dustin Ingram (Paranormal Activity 3), Samuel Davis (From Dusk Till Dawn -sarja), Matthew Daddario (Delivery Man) ja Nadine Crocker (Deadgirl).

Kyseessä näyttäisi olevan halu päivittää vahvasti 2000-luvun alkua huokuva elokuva nykypäivän tyyliin sopivaksi. Roth itse sanoo, että ohjaaja Travisilla oli niin uskomaton visio alkuperäisestä käsikirjoituksesta, että se oli vain pakko nähdä. Hostel-ohjaaja vertaakin remake-projektia näytelmiin, jotka visioidaan uusiksi uudella teatteriryhmällä.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa