Warcraft on ihan törkeä floppi! Vai onko sittenkään?

Duncan Jonesin ohjaama Warcraft: The Beginning jakaa mielipiteitä. Yhdysvalloissa leffa on tienannut todella ankeat 27 miljoonaa dollaria avausviikonloppunaan, häviten esimerkiksi James Wanin loistavalle Kirottu 2:lle. Ovatko sitten kriitikoiden haukut pelottaneet kansan vai eikö leffalle ole kysyntää?

Eipä sittenkään hätäillä vielä, nimittäin 160 miljoonaa dollaria maksanut Warcraft on rikkonut kaikki ennätykset Kiinassa. Eikä sillä hassummin mene muuallakaan USA:n ulkopuolella.

Kiinassa se nettosi huikeat 145 miljoonaa dollaria pelkästään ensimmäisinä neljänä päivänä. Ja mikä hurjempaa on se, että nämä rahat menevät miltei kokonaisuudessaan Legendary Entertainmentille, sillä Legendaryn omistaa Wanda, joka taas omistaa Kiinan elokuvateatterit. Eli Warcraft on jo nyt tienannut budjettinsa takaisin.

Venäjällä leffa on myös napannut hurjat 19.1 miljoonaa dollaria 16:ssa päivässä. Ulkomaiden kokonaissaldo onkin jo 261,7 miljoonaa, joten leffa on tienannut tähän asti yhteensä 286,1 miljoonaa dollaria.

Emmeköhän voi jo alkaa puhumaan jatko-osista.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend, Box Office Mojo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut